Все буде Україна!

Привітання генерального директора Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

Привітання генерального директора Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

22-12-2022
Шановні колеги!
Сьогодні ми відзначаємо наше професійне свято – День енергетика.

Цьогоріч професія «енергетик» стала однією з найважливіших в країні. Попри численні атаки ворога на об’єкти критичної інфраструктури ми продовжуємо робити усе можливе для забезпечення роботи енергетичної системи України.

У 2022-му ми стали енергетично незалежними і, попри усю важкість несення цієї місії,  ми продовжуємо боронити цю незалежність нашою щоденною працею. Уся енергетична галузь об’єдналась в єдиний механізм, аби бути сильними і незламними. Ми об’єднані в непорушний моноліт в боротьбі проти ворога.

Щодня ми продовжуємо бути джерелом постачання тепла і електроенергії у домівки українців. Ми зіштовхнулися  з тим, що у своїх домівках не маємо світла, але кожного дня йдемо на роботу, долаємо труднощі, і коли потрібно, знаходимо в собі сили, аби світло було у людей. Цьогоріч наші знання та навички є зброєю проти ворога! Результати злагодженої роботи колективу гідроенергетиків доводять, що в галузі працюють професіонали, здатні долати надскладні випробування.

Найголовнішим побажанням цьогоріч є мирне небо! Ми робимо все можливе, аби Перемога якомога швидше настала. Щиро дякую кожному за невпинну працю! Хочу також побажати кожному енергетику витримки, сміливості, сил, незламності духу і віри.  Нехай Ваша відданість справі, професійний досвід та мудрість стануть запорукую Перемоги!

Працюємо. Тримаємось. Генеруємо енергію майбутнього.

Ігор Сирота

Поділитися: