Все буде Україна!

Профспілкові організації Укргідроенерго профінансували облаштування денного стаціонару у Новодністровській територіальній громаді

Профспілкові організації Укргідроенерго профінансували облаштування денного стаціонару у Новодністровській територіальній громаді

08-09-2022
Уже традиційно гідроенергетики активно долучаються до вирішення багатьох соціальних питань у місцях присутності Укргідроенерго, а надто – коли це стосується здоров’я людей. Не став винятком і денний стаціонар Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Новодністровськ, урочисте відкриття якого відбулося 8 вересня.

У відповідь на звернення міського голови, директори Дністровських станцій, лідери профспілкових організацій за підтримки усіх членів профспілки спільно з Чернівецькою обласною організацією профспілки працівників енергетики доклали максимум зусиль, аби у сучасному відділенні, повністю обладнаному новим устаткуванням, на сьогодні було розгорнуто 20 ліжок – 15 дорослих та 5 дитячих для хворих, яких направлятимуть сімейні лікарі, педіатри і терапевти.

«Щиро дякуємо енергетикам та керівництву компанії «Укргідроенерго», яка ніколи не стоїть осторонь життя міста енергетиків, за таку вагому підтримку в охороні здоров’я мешканців Новодністровської територіальної громади», – наголосила у своєму вітальному слові міський голова Наталя Цимбалюк.

Із приємністю долучилися до поздоровлень медичному персоналу та громаді очільники департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОВА Олег Чорний та Дністровської РВА Олег Мельничук, також подякувавши професіоналам гідроенергетичної галузі міста за появу у такий надскладний для України час сучасного відділення денного стаціонару.

Реконструкція та обладнання колишнього фізіо-терапевтичного відділення стала можливою завдяки фінансовій підтримці профспілкових організацій Укргідроенерго. Енергетики Дністровської ГЕС допомогли придбати шафи для медикаментів, крісла для забору крові, пересувні штативи, медичні кушетки, а їх колеги з Дністровської ГАЕС посприяли придбанню меблів, постільної білизни та устаткування для усіх палат відділення.

Та, перш за все, усі доземно вдячні нашим Збройним Силам України за можливість допомагати, лікувати і оновлювати наші медустанови. Віримо, що все неодмінно буде Україна! Спільно генеруємо енергію миру і добра!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужби Дністровських ГЕС та ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: