Все буде Україна!

Прозорість та відкритість фінансової звітності – невід’ємні принципи діяльності Укргідроенерго

Прозорість та відкритість фінансової звітності – невід’ємні принципи діяльності Укргідроенерго

27-04-2023
Попри складний 2022 рік, виклики війни з якими зіштовхнулась Україна в цілому та енергетична галузь зокрема, компанії Укргідроенерго вдалось якісно та своєчасно провести аудит та отримати аудиторський висновок щодо фінансової звітності ПрАТ «Укргідроенерго», підготовленої відповідно до МСФЗ, станом на 31 грудня 2022 року.

Протягом усього минулого року Товариство  не зупинило свою роботу, продовжувало виконувати ремонти, реконструкцію обладнання та розпочало працювати над оперативним відновленням обладнання та споруд. Сьогодні компанія продовжує впроваджувати передові практики корпоративного управління OECD, направлені на побудову стійкої до криз структури та виконувати усі обов’язки перед державою та партнерами. 

Завдяки ефективній і злагодженій взаємодії Акціонера, Наглядової ради Товариства та всього колективу компанії, який неодноразово демонстрував якісну роботу в надскладних умовах, в тому числі і роботи у найскладніший осінньо-зимовий період, аудитором BDO Ukraine підтверджено відповідність фінансової звітності Товариства міжнародним стандартам.

«Осінньо-зимовий період 2022-2023 виявився найскладнішим в історії української держави. Однак всі фінансові зобов’язання, які були заплановані у 2022 році, Укргідроенерго виконано. Прозорість та відкритість фінансової звітності – невід’ємні принципи діяльності Укргідроенерго. Для нас сьогодні важливо показати, що ми працюємо чітко, ефективно, аби привернути увагу до найнагальнішого завдання, яке стоїть перед нами – відновлення наших об’єктів», - зазначив генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Укргідроенерго отримало аудиторський висновок щодо фінансової звітності Товариства, яке декларує прибуткову діяльність, стабільний результат, що свідчить про ефективне управління компанією і є важливою складовою для співпраці з міжнародними партнерами. Багаторічний досвід співпраці з міжнародними фінансовими організаціями – Світовим банком, Європейським банком реконструкції і розвитку, показує стабільно високий рівень довіри компанії з боку цих установ.

Пресслужба Укргідроенерго

 

 

Фотогалерея

Поділитися: