Все буде Україна!

Семінар з питань запобігання і протидії корупції для керівного складу Укргідроенерго

Семінар з питань запобігання і протидії корупції для керівного складу Укргідроенерго

21-06-2018
20 червня у філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» пройшов семінар-навчання на тему: Стандарти, вимоги та обмеження, встановлені антикорупційною програмою ПрАТ «Укргідроенерго» (Товариства) і відповідальність посадових осіб за їх порушення».

Семінар проводили: начальник Служби з реалізації антикорупційної програми Укргідроенерго Юрій Ющенко та фахівець, що  відповідальний за реалізацію антикорупційної програми Віталій Мовчан, головою зборів було призначено Олега Урманова – т.в.о. директора філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС».

Учасників ознайомили зі стандартами та основними положеннями Антикорупційної програми, якою встановлено правила поведінки і професійної етики працівників. Також спікери надали роз’яснення щодо обмежень визначених у V розділі програми, зокрема обов’язків і заборон посадовим особам. Керівному складу довели до відома інформацію щодо відповідальності за порушення чинного антикорупційного законодавства України та вимог Антикорупційної програми Товариства.

Навчання здійснюються відповідно до Плану навчальних заходів з питань запобігання та протидії корупції у виконання наказу Міненерговугілля № 656 від 10.10.2017.

Поділитися: