Все буде Україна!

Сила людяності

Сила людяності

21-04-2022
В перший день війни, кожен з нас прокинувся від вибухів, повідомлень чи слів, що в голові не вкладались:"війна почалась!". Страшно було всім! Але деякі люди дивом взяли себе в руки та винайшли рецепт боротьби зі страхом.

Догори дригом світ став і для співробітниці Укргідроенерго Наталії. Страх і біль жінка перетворила на активні дії. Разом з чоловіком і колегами Світланою, Іриною та Сергієм ледь не першими у Вишгороді розгорнули фронт допомоги. Олександр з апарату управління забезпечував військових речами і технічним оснащенням. Дружина взялася за організацію харчування.

"Ми організували постачання продуктів харчування. Колеги готували страви для захисників. Підключились наші кухарі. Колективом збирали гроші і закупляли продукти", - розповідає Наталія.

Допомагали із необхідним оснащенням для військових, речами, медикаментами.

Співробітниця компанії Анна активно долучилась до волонтерства.

"Пишаюся нашими героями і кожним, хто допомагає. Нас багато. Наша спільна мета - забезпечити надійний тил та посильно підтримувати наших військових", - розповідає Анна.

Світлана та Анна допомагають і тим, хто вирвався з окупованих міст і сіл. Разом з місцевими допомагають знайти прихисток, забезпечують всім необхідним: продуктами, засобами гігієни, посудом, одягом, взуттям, навіть додатковими меблями.

"Не могли ми залишитись осторонь. Війна біда спільна. Укргідроенерго надає транспорт, розвозимо швидко, підтримуємо", - каже Світлана.

Кошти на волонтерські картки продовжують надходити. Десятки людей щодня їх поповнюють, бо найменша копійчина зараз - це цілий скарб.

 

Пресслужба УГЕ

Поділитися: