Все буде Україна!

Скільки себе пам’ятаю, завжди любив все лагодити

Скільки себе пам’ятаю, завжди любив все лагодити

23-05-2023
У гідроенергетиці випадкових людей не буває. Всі наші співробітники висококваліфіковані фахівці. Сьогодні познайомимо вас із Олександром Ревенком, слюсарем шостого розряду гідротурбинного обладнання гідромашинного цеху Середньодніпровської ГЕС.

Працювати на ГЕС Олександр прийшов у 2004 році одразу після служби в лавах збройних сил. Починав зі слюсаря третього розряду. У 2011 році без відриву від виробництва закінчив Дніпродзержинський державний технічний університет за спеціальністю інженер-механік.

«Скільки себе пам’ятаю, завжди любив все лагодити. На ГЕС складні та потужні механізми з якими цікаво працювати. До моїх обов'язків входить ремонт, забезпечення надійної та безперебійної роботи обладнання. Зараз дуже важливо, щоб гідроенергетика працювала - бо це баланс енергосистеми, а електроенергія - основа нормального життя. Тому кожен із нас робить свою роботу для загального добробуту».

Вже з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, Олександр став одним з перших, хто ініціював збір коштів на філії для допомоги військовим, волонтерам та внутрішньо переміщеним особам.

«Війна змусила нас заново розставити пріоритети та переглянути життєві цінності.  Кожен з нас зараз намагається робити все, що в його силах.  І це не для того, щоб нам сказали, які ми молодці. А тому, це наш громадянський обов’язок. Наші захисники справжні герої, які показують неабияку відвагу та стійкість. Саме завдяки їм ми маємо змогу прокидатися кожного ранку, жити та працювати, виховувати наших дітей та дивитись в завтрашній день, навіть під час війни. Я дякую своїм колегам та родині за підтримку, тільки так, разом, і спільними діями ми можемо робити хоч і невеликі, але корисні справи», - наголошує Олександр Ревенко.

Сьогодні, коли в Україні триває війна, робота Олександра, як і робота десятків тисяч енергетиків, особливо важлива, бо вони тримають енергетичний фронт країни.

 

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

 

 

 

Поділитися: