Все буде Україна!

Соціальна відповідальність: Укргідроенерго продовжує діалог із громадами

Соціальна відповідальність: Укргідроенерго продовжує діалог із громадами

12-05-2021
12 травня директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Укргідроенерго Андрій Борщ взяв участь у відкритті нового приміщення психологічного центру профілактики та реабілітації в м. Вишгород.

Центр було відкрито Вишгородською Районною Організацією Товариства Червоного Хреста України, допомогою якої вже багато років користуються нужденні, малозабезпечені, інваліди, самотні літні люди, багатодітні сім’ї та вимушені переселенці.

Так, у новому приміщенні можна скористатися масажним ліжком, кріслом, «чобітком», турмаліновими килимками і «наплічниками», магнітним поясом, виміряти тиск і цукор. Також центром надаються послуги ручного масажу, спілкування з психологом, та арт-терапії. Особливою гордістю закладу є «соляна печера», яка сприяє оздоровленню людей з порушеннями функцій патології шкіри, дихальної системи, серцевої системи, сезонної депресії, профілактиці гострих респіраторних захворювань та сприяє релаксації психологічного й емоційного стану.

«Насамперед хочу подякувати Вишгородській Районній Організації Товариства Червоного Хреста України за їх добру справу. На жаль, кількість людей, які потребують допомоги, залишається великою, тому подібні заклади є вкрай необхідними. Саме консолідація зусиль всіх небайдужих людей, зокрема органів влади, громад та підприємств зможе покращити життя багатьом нужденним. Укргідроенерго ніколи не залишалося і не залишиться осторонь даної проблеми та намагатиметься сприяти розвитку центру», - зазначив Андрій Борщ.

Зі свого боку керівництво психологічного центру профілактики та реабілітації подякувало Андрію Борщу за участь у відкритті закладу та висловило сподівання на подальшу співпрацю.

Підкреслимо, соціальна відповідальність є невід'ємною частиною діяльності Укргідроенерго та важливим елементом його бізнес-стратегії. Так, в рамках Стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанія інвестує значні кошти на розвиток місцевих громад у місцях присутності Товариства, впровадження проєктів соціального партнерства та бере участь у благодійних проєктах.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: