Все буде Україна!

У В’єтнамі найближчим часом реалізують два гідроенергетичні проєкти

У В’єтнамі найближчим часом реалізують два гідроенергетичні проєкти

26-04-2023
В’єтнам розглядає можливість будівництва ГЕС Thai Nien та Bao Ha в провінції Лаокай на Червоній річці.

Як повідомляє Vietnam Investment Review, про це йдеться у листі Міністерства природи до Міністерства промисловості й торгівлі. Обидва проєкти матимуть по чотири гідроагрегати, загальною потужністю 75 МВт.

Щоб забезпечити відповідність нормативним вимогам, Мінприроди заявило, що необхідна всебічна оцінка для обох проєктів. Зокрема, необхідно буде провести подальшу оцінку водойми та пов'язаних з нею робіт, щоб задовольнити технічні вимоги і забезпечити безпеку людей, які живуть нижче за течією. Окрім того, Мінприроди має оцінити проєкт підключення гідроелектростанцій до регіональної електромережі, а також інвестиційні та будівельні плани проєкту.

«Необхідно переглянути та оновити додаткові документи з планування, зокрема, оцінку впливу на навколишнє середовище та управління водними ресурсами для зрошення в нижній течії річки Червона», - зазначили в Мінприроди.

Згідно з нормативними документами, план проєктування водосховищ і споруд ГЕС також повинен бути сертифікований відповідними установами.

Пресслужба УГЕ

Фото: Vietnam Investment Review

 

Поділитися: