Все буде Україна!

Укргідроенерго буде впроваджувати новітні технології для відновлення енергосистеми України

Укргідроенерго буде впроваджувати новітні технології для відновлення енергосистеми України

21-11-2022
Укргідроенерго відкрито до партнерства для розвитку та відновлення енергетичної інфраструктури України, що постраждала внаслідок атак росії.

Про це заявила Наталя Микольська, членкиня Наглядової ради Укргідроенерго під час 6-го Українського інвестиційного роудшоу в Лондоні.

«Команда Укргідроенерго цілодобово працює над відновленням потужності компанії для підтримки енергетичної системи країни. Зараз ми хочемо впровадити рішення, які швидко та якісно покращать нашу роботу. Українські енергетики тримають енергетичний фронт і продовжують надавати послуги мільйонам українців. Разом ми повернемо світло в наші домівки!», - підкреслила Наталія Микольська.

Крім того, Укргідроенерго продовжує реалізацію проєктів, які  підвищать ефективність та гнучкість українських електромереж. Компанія працює над впровадженням гібридних системи накопичення електроенергії та виробництва «зеленого» водню».

Для реалізації деяких нових рішень компанії буде необхідно залучати спеціалістів, які мають досвід роботи в зоні військових конфліктів.

Ukrainian Investment Roadshow - щорічна конференція в Лондоні, яка збирає представників України . керівників провідних компаній Великої Британії, інвестиційних банкірів та представників міжнародних фондів для залучення інвестицій в Україну. Основною темою цього року була участь міжнародних інвесторів у відновленні України.

Фотогалерея

Поділитися: