Все буде Україна!

Укргідроенерго - одна велика родина

Укргідроенерго - одна велика родина

02-06-2022
Від початку війни для працівників було створено максимально комфортні умови роботи. Зокрема, можливість працювати дистанційно.
Що в свою чергу дозволяє бути поруч зі своїми родинами. А це надзвичайно важливо, особливо, під час війни.

Наталія разом з чоловіком вже давно працює в гідроенергетиці. Роботу свою люблять і шанують. Саме вона дає відчуття стабільності для їхньої родини. У Наталі двоє дітей. 
"Ми щороку їздимо відпочивати родиною у відпустку і частину грошей, які витрачаємо на путівку, покриває профспілка, що погодьтесь дуже приємний бонус. Зачасту відпочиваємо і з колегами. І це лише посилює відчуття, що ми одна велика родина", - розповідає Наталія.

Співробітниця Укргідроенерго Олена мама двох хлопчиків. Малеча займається спортом, бойовими мистецтвами. Також люблять малювати і тішать маму і тата своїми успіхами. Мають багато грамот і дипломів.

"Ми з родиною дуже радіємо, що у компанії, враховуючи всю складність теперішньої ситуації, дає змогу працювати дистанційно. Я можу більше часу  приділити діткам, їхньому розвитку, практично не відриваючись від робочого процесу. 
Ми багато часу проводимо разом. Це внесок моєї компанії в їх майбутнє, який я дуже ціную!
", - зазначила Олена.

Мабутнє наших дітей у наших руках, наголошує співробітниця Укргідроенерго Олена: 
"Завдяки стабільності на нашому підприємстві, ми маємо змогу навчати та вкладати в наших дітей все найкраще". В цьому році її донька Діана закінчила музичну школу по класу бандури. Нині продовжує навчання грі на фортепіано.

Наші гідроенергетики люблять і захищають своїх дітей. І навіть у такий складний час намагаються створювати якомога комфортніші умови для їх розвиватку.  

Донька співробітниці Укргідроенерго Інни багаторазова чемпіонка України, чемпіонка Польщі, Німеччині та Болгарії з тхеквондо у своєї вагової категорії серед юніорів. Мама пишається донькою і зараз дуже за нею.
"Мою доньку війна застала за кордоном, вона брала участь у міжнародних змаганнях в Албанії. Заради її безпеки вирішили відправити її вчитися та тренуватися до Польщі. Дуже сумуємо і любимо її і, звичайно віримо, що невдовзі все закінчиться і вона повернеться додому", - каже Інна.

Ксенія, донька співробітниці Укргідроенерго Людмили, переможниця всеукраїнських конкурсів з сучасних видів танцю.
"У мене дві доньки, дві втіхи, мої два промінчики сонця, підтримую їх завжди скрізь та у всьому. Вони моя безмежна любов», - розповідає Людмила.

"Маю двох синів, вони мої крила, безмежно люблю і пишаюся ними", - каже Марта. Її 13-річний син переможець та призер обласних та міських змагань з тхеквондо. Хлопець продовжує займатись улюбленою справою. 

13 річна Мілана - донька співробітниці Яніни. В цьому році на відмінно закінчила музичну школу по класу фортепіано. 
"Моя донечка - найдорожча людина у світі. Її сміх робить мене щасливою", - розповідає Яніна.

Наші гідроенергетики створюють всі можливі умови для розвитку своїх дітей. І компанія цьому сприяє.
У нас працюють цілі трудові династії. Повага до праці батьків та дідів, сімейні традиції та професійні цінності прищеплювалися тут з дитинства. 

Пресслужба Укргідроенерго

 

 

Поділитися: