Все буде Україна!

Укргідроенерго заявляє про викривлення інформації щодо привласнення майна компанії

Укргідроенерго заявляє про викривлення інформації щодо привласнення майна компанії

Офіційно
04-02-2021
У зв’язку з численними публікаціями в ЗМІ, які стосуються привласнення майна ПрАТ «Укргідроенерго», та які викривляють інформацію, оприлюднену Службою безпеки України, доводимо до відома наступне: будівництво Дністровської гідроакумулюючої станції здійснює генеральний підрядник та субпідрядні організації.

На сьогодні будівельний майданчик та частину територій, необхідних для забезпечення будівництва станції, передано в користування генпідряднику та субпідрядним організаціям. Слідчі дії СБУ та Нацполіції стосуються господарчої діяльності ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво», яка не перебуває у прямих договірних відносинах з ПрАТ «Укргідроенерго» і виконує підряди на багатьох інфраструктурних об’єктах України.  

Наголошуємо, що Укргідроенерго зацікавлене у повному та  об’єктивному розслідуванні справи й всіляко сприяє слідчим діям працівників СБУ та Нацполіції щодо можливих порушень законодавства.

Товариство звертається до представників ЗМІ з проханням бути уважними при підготовці матеріалів, користуватися першоджерелом та уникати маніпулятивних заголовків.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Поділитися: