Все буде Україна!

Уряд затвердив фінансовий план Укргідроенерго на 2023 рік

Уряд затвердив фінансовий план Укргідроенерго на 2023 рік

26-10-2022
Кабінет Міністрів України затвердив фінансовий план приватного акціонерного товариства “Укргідроенерго” на 2023.

Відповідне розпорядження опубліковано на Урядовому порталі.

«Затвердити фінансовий план приватного акціонерного товариства “Укргідроенерго” на 2023 рік, що додається до оригіналу», - зазначено у розпорядженні від 21 жовтня 2022 р. № 935-р.

«Наглядова рада та Виконавчий орган розробляли фінплан разом з Акціонером. В першу чергу він має відповідати викликам військового часу, бо на компанії лежить велика відповідальність - балансування енергосистеми та дотримання операційної безпеки енергосистеми України. Але ще одним важливим орієнтиром для створення бюджету є розвиток компанії з урахуванням концепції сталого розвитку, бо бізнес має бути не тільки прибутковим, але й відповідальним щодо громад, де він працює», — відзначив Валентин Гвоздій, голова Наглядової ради Укргідроенерго.

Варто зазначити, що бюджет компанії затверджений з урахуванням Стратегічного плану розвитку Укргідроенерго та Інвестиційного плану Товариства. В свою чергу ці документи розроблені з урахуванням цілей та завдань Програми розвитку гідроенергетики до 2026 року, а також Енергетичної стратегії України до 2035 року. 

Поділитися: