Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулося засідання Наглядової ради

В Укргідроенерго відбулося засідання Наглядової ради

28-07-2021
27 липня 2021 року Наглядова рада Укргідроенерго провела своє чергове засідання.

Голова Наглядової ради привітав з обранням членами наглядової ради Укргідроенерго  Олександра Олександровича Гавву та Віталія Андрійовича Кушнірова як представників держави. Відзначив, що рішення про їх обрання прийнято акціонером Товариства з урахуванням кращих світових практик з корпоративного управління в частині дотримання принципу різноманітності компетенцій у складі Наглядової ради.

Під час засідання значна увага членів Наглядової ради була приділена питанню соціального захисту та соціальних гарантій для працівників Товариства оскільки ряд філій Товариства знаходяться в регіонах з незадовільною екологічною ситуацією.

Також Наглядовою радою було розглянуто питання комунікаційної стратегії Товариства, яка є невід’ємною частиною управлінського процесу та інструмент формування довіри до дій компанії.

В рамках реалізації положень Кодексу корпоративної етики Товариства Наглядовою радою було розглянуто питання щодо забезпечення гендерної рівності в Укргідроенерго.

Окрім того, Наглядовою радою було прийнято ряд рішень спрямованих на забезпечення відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності за підсумками 2021 року.

Фотогалерея

Поділитися: