Все буде Україна!

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!

09-06-2021
9 червня Наглядова рада Укргідроенерго провела своє чергове засідання в ході візиту на найвідомішу гідроелектростанцію України – Дніпровську ГЕС.

Під час засідання було розглянуто підсумки роботи компанії за І квартал 2021 року, зокрема, фактори, які впливали на результати діяльності та витрати, а також показники діяльності Товариства за І квартал 2021 року. Проаналізовано роботу компанії на різних сегментах ринку електричної енергії.

Голова Наглядової ради Валентин Гвоздій відзначив: «Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!»

Окрім того, Наглядовою радою було схвалено інвестиційну програму та фінансовий план на 2022 рік.

Також, Наглядова рада погодила укладення угод про позики з Міжнародним банком реконструкції та розвитку та Фондом чистих технологій про фінансування інвестиційного проєкту "Підвищення стійкості енергосистеми для інтеграції до європейської енергетичної системи (Встановлення гібридних систем з виробництва електроенергії в ПрАТ "Укргідроенерго").

В ході засідання заступник генерального директора зі стратегії та інвестицій Володимир Руденко зазначив: «Реалізація цього проєкту є винятково важливою для держави, оскільки він спрямований на підвищення енергетичної безпеки шляхом створення додаткових високоманеврених і швидкодіючих резервів, які за своїми параметрами швидкодії і маневреності не мають аналогів в України».

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота повідомив про успішне завершення переговорів делегації України та МБРР і висловив переконання в успішності реалізації Товариством Проєкту.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Наглядова рада Укргідроенерго звітує про перевиконання компанією усіх встановлених показників

Наглядова рада Укргідроенерго відвідала Каховську ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: