Все буде Україна!

Відбулося засідання Наглядової ради Укргідроенерго

Відбулося засідання Наглядової ради Укргідроенерго

21-03-2023
На черговому засіданні Наглядова рада Укргідроенерго розглянула та затвердила звіт керівника і виконавчого органу за четвертий квартал 2022-го року та за рік в цілому.

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота особливу увагу у звіті приділив наслідкам ракетних обстрілів станцій компанії. Загалом було понад 30 влучань в гідроенергетичні об’єкти з початку масованих обстрілів по енергетичній системі. Попередня сума  збитків, завданих російською армією сягає близько 40 млрд гривень.

«Результати роботи, які були представлені, ілюструють, що наша компанія, не дивлячись на всі виклики та проблеми, гідно впоралася з випробуваннями минулого року. Це стало можливим завдяки об’єднаним зусиллям нашого колективу.

Ми продемонстрували та демонструємо, як нашому акціонеру, так і всьому суспільству свою ефективність у виконанні стратегічних завдань по підтримці енергетичного балансу країни», — зазначив Валентин Гвоздій, голова Наглядової ради Укргідроенерго.

Під час засідання комітету з інновацій було представлено стратегію Укргідроенерго з впровадженню інновацій.

«Ця політика направлена на пришвидшення впровадження інновацій у щоденній роботі. Крім того, важливо провести систематизація інновацій, які вже впроваджені в компанії. Це особливо важливо для розвитку та під час відновленні після атак на об’єкти Укргідроенерго з боку росії», — наголосила членкиня Наглядової ради та голова інноваційного комітету Наталія Микольська.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: