Все буде Україна!

Вікторія Бурхович: «Кожен мій візит на ГЕС у підлітковому віці ставав для мене подорожжю у казку з велетнями»

Вікторія Бурхович: «Кожен мій візит на ГЕС у підлітковому віці ставав для мене подорожжю у казку з велетнями»

27-09-2022
Ми продовжуємо серію публікацій про жінок-фахівчинь в українській гідроенергетиці. Сьогодні розповімо про провідну фахівчиню з комерційної діяльності Вікторію Бурхович, яка ще зі шкільних років мріяла працювати на ГЕС, тому цілеспрямовано йшла до своєї мети.

«Бажання працювати на станції у мене з'явилося ще у дитинстві завдяки моєму батькові Валерію Бурховичу, колишньому працівнику оперативної служби Середньодніпровської ГЕС. Татко декілька разів приводив мене на станцію та з гордістю показував й розповідав мені про свою роботу, про те як працює гідротурбіна, як швидко її можливо запустити та зупинити, про те як важлива роль гідроенергетики у балансуванні енергосистеми країни. Тому кожен мій візит на ГЕС у підлітковому віці ставав для мене подорожжю у казку з велетнями. Мабуть саме ці моменти стали визначальними у виборі професії на майбутнє», - ділиться Вікторія.

В 2000 році Вікторія вступила на навчання у Дніпродзержинський технічний університет за напрямком "Теплоенергетика". У 2005 році з успіхом закінчила його та отримала кваліфікацію інженера-енергетика. І вже у вересні цього ж року Вікторія розпочала свій трудових шлях на Середньодніпровській ГЕС на посаді електромонтера ЕТЦ.

Роки праці під керівництвом найкращих фахівців цеху та станції дали змогу оволодіти надзвичайним досвідом та набором знань необхідними для подальшого розвитку у професійний діяльності. В травні 2019 року у зв'язку з появою нового ринку електроенергії Вікторія переведена на новостворену посаду фахівця з комерційної діяльності. Так, пліч-о-пліч з іншими фахівцями компанії вона відповідає за те, щоб кожний вироблений кіловат електричної енергії був реалізований з вигодою для підприємства.

«Не було жодного дня, щоб я пошкодувала про свій  професійний вибір. Люблю вчитися новому та досягати поставлених цілей, свій напрямок в роботі вважаю дуже цікавим, тому кожного дня із задоволенням їду на роботу».

Пресслужба Середньодньодніпровської ГЕС

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

 

Поділитися: