Все буде Україна!

Вишиванка гідроенергетиків

Вишиванка гідроенергетиків

19-05-2022
В Укргідроенерго традиційно підтримали свято вишиванки. Сотні людей долучились до акції "Прийди на роботу у вишиванці".

В Укргідроенерго традиційно підтримали свято вишиванки. Сотні людей долучились до акції "Прийди на роботу у вишиванці". У часи війни особливо важливо підтримувати патріотичні настрої. Як все відбулося, розкажемо далі.

Рожеві, зелені, сині, білі, червоні кольори буквально заполонили всі підприємства Укргідроенерго. Співробітники прийшли на роботу не тільки з святковим настроєм, а й у відповідному одязі. Деякі вишиванки створили власноруч.

«Вишиванка - мудрість і сила багатовіковій традиції, що надає нам силу і натхнення, вона є символом незламності українського духу. Обожнюю цей день, саме він стирає всі кордони і об'єднає українців по всьому світу», - зазначив співробітник Укргідроенерго Максим.

Інженер Дністровської гідроакумулюючої електростанції Крістіна чекала цілий рік, аби вбрати вишиванку. "Прапор, герб, гімн, армія, мова, віра і так – вишиванка, в якій зашитий наш генетичний код – роблять нас нацією, поєднаною єдиною волею і єдиною долею. Україні БУТИ!" , - каже Крістіна. 

На підтримку акції «Прийди на роботу у вишиванці» сьогодні співробітники Дністровської ГЕС одягли свої найкращі вишиті сорочки. Щорічно проводяться такі акції. Але цьогоріч свято було особливим, адже кожен із нас усвідомлює як важливо саме зараз не забувати про своє коріння, пам'ятати про те, звідки всі ми прийшли.

«Сьогодні ми одягли свої вишиванки щоб весь світ побачив, яка прекрасна наша Україна і її символи! Вишита сорочка – це і символ нашого патріотизму, який допомагає захищати Україну та робити її цілісною і успішною і потужний оберіг. У ній кожна ниточка говорить про щастя, бажає здоров'я, і неодмінно відганяє негоду і всі біди! Нехай вона об’єднає українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення. У День вишиванки ми вітали один одного з цим щирим і красивим святом та бажали швидкої перемоги, миру і злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай рідна земля нас захищає, охороняє від усіх бід і неприємностей. Слава Україні!",  - каже співробітник Дністровської ГЕС Сергій.

Цьогоріч значно більше людей підтримали акцію і прийшли святково вбрані на роботу. Таким чином люди підтримують патріотичний дух один одному.

"Найголовніше, аби до українських вишиваних барв додалися якнайшвидше кольори нашої омріяної ПЕРЕМОГИ!! Сьогодні ми всі разом своєю любов’ю до рідної землі вишиваємо її мирне майбутнє!", - розповідає заступник директора Дністровської ГАЕС Олександр.

Енергетики філії “Канівська ГЕС” шанують свята та традиції. Сьогодні вони також долучилися до Всеукраїнської акції «Прийди на роботу у вишиванці», до якої готувалися заздалегідь - зробивши фотозону в українському стилі.

«Вишита сорочка - свого роду оберіг, бо її вишивають, вкладаючи у візерунок любов, щирі думки і душу. Для мене - це символ щасливої долі, краси української душі та любові до Батьківщини. Наразі вишиванка є візитною карткою України – це наша доля на полотні. Вдягаймо цю вишивану красу - у знак єдності, підтримки, любові!», – поділилася думками Ольга.

Наступного року співробітники Укргідроенерго хочуть провести день вишиванки ще яскравіше. Планують закупити різнокольорових вишитих суконь і сорочок. А найголовніше, відсвяткувати під мирним небом.

Більше фото у фотогалереї за посиланням Вишиванка гідроенергетиків

 

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: