Все буде Україна!

«Якщо не я, то хто?»

«Якщо не я, то хто?»

31-08-2022
Таке життєве кредо працівника Канівської ГЕС Сергія, який нині служить добровольцем у лавах добровільного формування територіальної громади.

Дізнавшись про вторгнення рф на територію України, він одним із перших записався до лав добровольчого формування територіальної оборони Канева та патрулював рідне місто й прилеглу територію, чергував на блокпостах та виїздах з міста. Вже в березні Сергій підписує контракт добровольця ДФТГ і до цих пір охороняє спокій канівчан та гостей міста, які знайшли прихисток у Каневі, втікаючи від рашистських загарбників.

«Напередодні повномасштабного вторгнення рашистів шосте відчуття підказувало, що повинно щось недобре статися, бо якось так було, ніби в природі - затишшя перед бурею. Ранок 24 лютого… Новини, дзвінки від друзів та родичів, все сповіщало недобру новину про початок війни, і я без вагань записався до лав територіальної оборони, - розповідає Сергій.

- Моя родина завжди підтримувала мене у всьому, хоча в цій ситуації прочитав в очах дружини страх та прохання бути обережним. Та якщо не я, то хто?! У мене перша освіта - медична (за спеціальністю фельдшер), служив в армії. Я - завзятий мисливець і влучно стріляю. Нехай бояться вороги! За сім’ю та рідних, за рідний край та неньку Україну будемо битися до останнього! Україна понад усе!»

З такими патріотами ми непереможні! Слава Україні! Слава її героям!

Пресслужба Канівської ГЕС 

Поділитися: