Все буде Україна!

Юні таланти через призму творчості підвищують відповідальність своїх батьків за безпеку

Юні таланти через призму творчості підвищують відповідальність своїх батьків за безпеку

29-04-2021
«Безпечна праця моїх батьків – гідроенергетиків», під таким гаслом цьогоріч проходила виставка творчих робіт дітей співробітників Укргідроенерго, присвячена Дню охорони праці, котрий відзначається в Україні 28 квітня.

Цей день об'єднує всіх, хто прагне зробити роботу людини більш безпечною для її здоров'я та життя. Тому, з метою привернення уваги кожної родини до охорони праці на підприємстві, усвідомлення цінності життя та здоров’я Укргідроенерго організувало виставку дитячих творчих робіт.

«Залучення дитячого творчого потенціалу до проблем охорони праці підвищує відповідальність їх батьків за свою власну безпеку та дозволяє сформувати у молоді відповідальне ставлення до безпеки праці й виховати високу культуру безпеки», - підкреслив заступник генерального директора з адміністративного управління Укргідроенерго Олександр Круш.

Тож, головна ціль заходу – надати змогу дітям зрозуміти, що безпека життєдіяльності, охорона праці, дотримання правил техніки безпеки та пожежної безпеки є дуже важливими в житті людини, а кожну справу необхідно виконувати лише за умов безпеки як для себе, так і для оточуючих.

Загалом на виставці було представлено майже 100 робіт, які вражають різноманіттям тематики та кольорами дитячої уяви. Діти гідроенергетиків долучились до проблем охорони праці, створивши особливі та креативні роботи. У своїх творчих роботах маленькі творці мали змогу висвітлити основні правила та норми охорони праці, так як вони їх бачать.

Приємним сюрпризом для юних митців стало визнання їх робіт. За розуміння проблематики, активну життєву позицію, креативність та творчі здібності всіх учасників виставки нагороджено заохочувальними призами та солодощами.

Варто зазначити, що в рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанія постійно проводить подібні заходи.

Нагадаємо, в Укргідроенерго функціонує служба охорони праці, яка створена саме для організації і виконання правових, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних, соціально-економічних й лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам, професійних захворювань та аварій у процесі трудової діяльності.

Більше фото творчих робіт переглядайте у фотогалереї за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: