Все буде Україна!

Зелене світло для молоді

Зелене світло для молоді

15-07-2022
15 липня відзначається міжнародний день навичок молоді. Його запровадила Генеральна Асамблея ООН у 2014 році. Розповідаємо про те, як Укргідроенерго допомагає молодим фахівцям.

Денис Зеленко ще студентом прагнув знайти роботу. Молодий та здібний фахівець шукав її недовго. Влаштувався на Середньодніпровську гідроелектростанцію. Чув про неї  від матері, яка багато років там працювала. Стабільна зарплата і гарний соцпакет могли запропонувати далеко не всі компанії. Першою для Дениса стала професія слюсаря.

«У гідромеханічному цеху я здобув не тільки досвід, а й навчився новому. Постійно розвивав себе і навички. Згодом склав іспит на машиніста гідроагрегату. За п’ять років я став інженером. Наче другу освіту отримав безпосередньо на роботі. Я про таку можливість на інших підприємствах не чув»,  - каже провідний інженер гідромеханічного цеху Середньодніпровської ГЕС Денис Зеленко.

Маючи знання і досвід Денис зараз може заміняти майстрів цеху, формувати і розподіляти завдання для колег, керувати співробітниками. 

«Хочу і далі розвиватись в професії, підніматись кар’єрними сходами. До повномасштабної війни відвідував курси, вдосконалював знання. Хочу це продовжувати. Хочу, щоб мене поважали, працювати на благо компанії, людей», - розповідає  чоловік.

В Укргідроенерго серед пріоритетів діяльності завжди була підтримка молоді. В компанії молоді фахівці мають можливість професійно зростати та розвиватися. Попри складні часи для України, в компанії не відбувалося скорочення персоналу, продовжують діяти норми Колективного договору.

«Це гарантує збереження гідного рівня оплати праці і обсягів соціальних гарантій, пільг та компенсацій працівникам. Співробітники мають медичну страховку, щорічну оплачувану відпустку, компенсації на відпочинок. Для молоді в нас завжди відкриті двері. Допомагаємо, підтримуємо, забезпечуємо всім необхідним. Головне, щоб було бажання працювати»,  - каже директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Укргідроенерго  Андрій Борщ.

Варто зазначити, що Укргідроенерго прагне залучати молодь до роботи у сфері гідроенергетики, адже усвідомлює важливість формування кадрового резерву, який є запорукою майбутнього ефективного розвитку  підприємства. 

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: