Все буде Україна!

Зі святом весни!

Зі святом весни!

05-03-2021
Дорогі жінки! Від імені усього колективу Укргідроенерго та від себе особисто щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! 

Символічно, що це свято відзначають у перші дні весни, адже жінка – це життя, це серце родини і джерело натхнення.

Саме ви, жінки, створюєте в колективах атмосферу взаємної поваги та гармонії. Ви – наше натхнення, наша радість і наша опора. Працюючи пліч-о-пліч з вами ми щодня відчуваємо добро й підтримку.

Дякую вам за надзвичайно сумлінне ставлення до роботи та професіоналізм. Жінки в енергетиці – це фахівчині своєї справи, які з легкістю опановують різні напрями в галузі, їм підвладні складні науки та технології, їх тендітні руки завжди на пульсі сучасності!

Жінки в гідроенергетиці – це професіонали, які поєднують у собі міцність характеру, витримки, цілеспрямованості, гострого розуму та безкінечного саморозвитку і водночас, жіночності, вишуканості, граційності, чарівності та мудрості.

Тож щиро вітаю вас зі святом! Нехай Ваша сумлінна праця та внесок у розвиток гідроенергетики України стануть прикладом для майбутніх поколінь! Нехай праця завжди приносить радість і задоволення, розпочаті справи дають вагомі результати, а професійні успіхи йдуть поряд з особистим щастям, злагодою та добробутом і доля буде прихильною до Вас та Вашої родини! Нехай кожна ваша заповітна мрія здійсниться і у домівках завжди панують тепло і затишок! Зі святом весни!

З повагою Ігор Сирота
 

Поділитися: