Все буде Україна!

26.02 на 11:00 Термінове повідомлення генерального директора Укргідроенерго: Ігор Сирота: Київську ГЕС не захоплювали диверсанти

26.02 на 11:00 Термінове повідомлення генерального директора Укргідроенерго: Ігор Сирота: Київську ГЕС не захоплювали диверсанти

26-02-2022
Звертаю увагу громадян та співробітників компанії, що поширені в медіа сьогодні зранку заяви не відповідають дійсності: ні вночі з 25 на 26 лютого, ні зранку 26 лютого Київську ГЕС не захоплювали російські військові. Станція працювала і працює у штатному режимі.

26 лютого поблизу Вишгорода та Київської ГЕС відбулася перестрілка. За попередньою інформацією, перестрілка велася між правим та лівим берегом Дніпра. Збройні сили дають гідну відсіч ворогам. Але, наголошую, Київську ГЕС не захоплювали і жодних боїв на станції чи поруч не велося. Станція працює у режимі посиленої охорони, оперативний персонал знаходиться на місцях. Керівництво Київської ГЕС та оперативний персонал продовжують працювати на станції в безпечних укриттях. Все керівництво компанії теж працює. Я знаходжусь на Канівській ГЕС, звідки проводив сьогодні зранку оперативну нараду з усіма філіями та керівниками. Наразі повертаюсь у Київ.

Категоричне прохання до ЗМІ та громадян – уточнювати інформацію в компанії Укргідроенерго.

Дезінформація працює проти нашої держави, проти стабільності роботи наших підприємств, що забезпечують населення та усю інфраструктуру України електроенергією.

Все буде Україна.

Генеральний директор Укргідроенерго
Ігор Сирота

Пресслужба Укргідроенерго
[email protected]

Поділитися: