Все буде Україна!

27 грудня на засіданні Кабінету Міністрів України затверджено фінансовий план Укргідроенерго на 2019 рік

27 грудня на засіданні Кабінету Міністрів України затверджено фінансовий план Укргідроенерго на 2019 рік

Офіційно
27-12-2018
Фінплан затверджено відповідно до терміну, встановленого абзацом другим частини другої статті 75 Господарського кодексу України.

Затвердження фінансового плану дозволить сконцентрувати ПрАТ «Укргідроенерго» необхідні фінансові ресурси для здійснення прибуткової фінансово-господарської діяльності.

Виконання розпорядження забезпечить отримання Товариством чистого прибутку в розмірі 1 815,0 млн гривень. 

Надходження податків та зборів до державного та місцевих бюджетів України відповідно до розпорядження заплановано в сумі 2 424,4 млн гривень, що на 345,7 млн грн або на 16,6 % більше від прогнозного показника 2018 року.

Крім того, затверджений фінансовий план дозволить збалансувати джерела надходження та розподіл коштів ПрАТ «Укргідроенерго». Зокрема, кошти будуть спрямовані на розвиток виробництва та виконання зобов’язань зі сплати обов’язкових платежів до державного бюджету відповідно до чинного законодавства. Оскільки більшість заходів щодо відновлення, реконструкції, модернізації основних фондів підприємств електроенергетики та будівництва нових об’єктів галузі затверджено рішенням Уряду та передбачено Програмою розвитку гідроенергетики до 2026 року – виконання інвестиційних програм у повному обсязі має загальнодержавне значення для стратегічного розвитку електроенергетичної галузі. 

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"  

Поділитися: