Все буде Україна!

Барви дитячих талантів, зігріті енергетикою професіоналів

Барви дитячих талантів, зігріті енергетикою професіоналів

01-06-2022
На станціях компанії пройшли заходи приурочені Міжнародному Дню захисту дітей.

Чарівна незнайомка дивиться в очі пишному соняшнику, радіючи красі українського пейзажу, а яскраві квіти додають сили у відчуттях неймовірного захисту в обіймах традиційних українських оберегів і особливої віри в нашу ПЕРЕМОГУ!

Ось такі враження зігріли погляд і душу працівників Дністровської ГАЕС, котрі не просто оглянули виставку дитячих робіт вихованців Новодністровського будинку дитячої творчості, а й долучилися до благодійності. Юні талани та їхні керівники гуртків запропонували енергетикам придбати на згадку хенд-мейд з колекції «Діти для Збройних Сил України», а всі виручені кошти запланували передати на потреби наших захисників.

Завдяки підтримці профспілкового комітету станції, а це – внесок кожного працівника, було здійснено оплату заявленої і додаткової суми підтримки та вдячності за креативну патріотичну ідею. Крім того, охочі придбали роботи на згадку про зігрітий дитячою творчістю цей непростий День захисту дітей в умовах війни в Україні.

У теплій родинній атмосфері відзначили цей день і на Дністровській ГЕС. Директор філії та голова профспілкової організації привітали присутніх зі святом.

«Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Під час війни цей день особливо важливий, тому ми вирішили провести такий маленький захід щоб привітати, розважити та якось підтримати діток морально», - зазначив директор станції Вячеслав Клим.

На свято запросили учасників виставки «Вишиванка очима дітей» для вручення їм винагород, та дітей, батьки яких наразі захищають нашу державу у лавах ЗСУ. На завершення дітей пригощали солодощами та провели невеличку екскурсію станцією.

Пресслужба Укргідроенерго

 

 

Поділитися: