Все буде Україна!

Чіткі та злагоджені дії у разі НС - запорука збереження життя

Чіткі та злагоджені дії у разі НС - запорука збереження життя

25-05-2022
Війна завжди була і залишається для людей одним із найбільших лих. Із кожним роком сила зброї міцнішає, а наслідки її використання нагадують кадри із наймоторошніших постапокаліптичних фільмів. Окрім цього, великі ризики загрози життю населення несе фактор можливого застосування засобів хімічного або біологічного ураження.

Днями на Канівській ГЕС працівниками 10 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області проведено навчальний семінар з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

Під час зустрічі, фахівці Служби порятунку нагадали енергетикам порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, ознайомили з їх класифікацією та властивостями, обговорили чіткі дії у разі виникнення пожежі та під час застосування засобів хімічного чи біологічного ураження.

Для закріплення знань, рятувальники розповіли у яких випадках слід застосовувати ті чи інші первинні засоби пожежогасіння та, як правильно користуватись вогнегасником. Також ознайомили із правилами використання протигазів та захисних костюмів Л-1.

«Такі навчання є дуже важливими, бо від того, чи правильно працівники оцінять ситуацію та оберуть відповідний алгоритм дій, залежить людське життя або здоров’я, а також стабільна робота всього підприємства», - зауважив фахівець з питань цивільного захисту Канівської ГЕС Микола Попенко.

Варто зазначити, що дані навчання ініційовані Департаментом фізичного захисту, режиму та безпеки Укргідроенерго та проводяться на всіх філіях Товариства. 

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте також: 

Канівська ГЕС: забезпечуючи щоденною кропіткою працею ефективну роботу компанії

Футбол на підтримку армії: у Каневі провели благодійний турнір 

Канівська ГЕС продовжує реконструкцію обладнання

Фотогалерея

Поділитися: