Все буде Україна!

Канівська ГЕС: забезпечуючи щоденною кропіткою працею ефективну роботу компанії

Канівська ГЕС: забезпечуючи щоденною кропіткою працею ефективну роботу компанії

15-04-2022
Сьогодні, 15 квітня, генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота провів оперативну нараду з філіями та менеджментом Товариства, перебуваючи на Канівській ГЕС.

«Попри воєнний час в країні, Канівська ГЕС працює в штатному режимі згідно з диспетчерським графіком. Зауважень по роботі обладнання та персоналу немає. Станція готова до пропуску весняної повені. Продовжуються роботи з реконструкції обладнання 4 та 5 блоків», - проінформував директор станції Василь Гринь.

Після оперативної наради відбулася зустріч генерального директора компанії з працівниками станції. В цей нелегкий для всіх час енергетикам важливо було дізнатись про плани Товариства на майбутнє, чи проводитиметься надалі реконструкції обладнання, та чи виплачуватиметься заробітна плата.

В теплій та дружній атмосфері Ігор Григорович спілкувався з присутніми, обговорюючи реалі воєнного часу, цікавився настроєм працівників та особистими проблемами, відповідав на запитання.

«Дякую всім, хто розуміє, що для підтримки фронту, ми повинні працювати, сплачувати податки поповнюючи бюджет країни. Пишаюсь, що гідроенергетики, як єдина родина, своєю щоденною кропіткою працею забезпечують ефективну роботу компанії. Ціную вклад кожного працівника енергетичної галузі. Також особливо важливо, під час війни, допомагати один одному, сусіду чи незнайомій людині. Більше підтримки й любові один до одного, і перемога обов’язково буде за нами. Бережіть себе та свої родини!», - наголосив Ігор Сирота.

Наприкінці зустрічі генеральний директор привітав енергетиків з прийдешніми святами. Побажав миру, щастя, злагоди, добра, здійснення мрій і як найшвидшого завершення війни. Все буде Україна!

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому оновленому телеграм-каналі.

Читайте також:

«Дякую кожному за роботу в цей нелегкий воєнний час!», - Ігор Сирота 

Кременчуцька ГЕС – тепла зустріч у колі однодумців

Війна змусила оптимізувати плани розвитку, але основні проекти модернізації збережені – глава "Укргідроенерго"

 

 

Фотогалерея

Поділитися: