Все буде Україна!

До Укргідроенерго завітали колядники!

До Укргідроенерго завітали колядники!

08-01-2020
З давніх часів до Різдва Христового українці починали готуватися заздалегідь. До свята кожному члену родини вишивали нову сорочку, білили хату, а колядники готували колядки та вертепи.

У переддень Різдва, як тільки на небі з’являлась перша зірка, розпочиналась Свята Вечеря. Повечерявши, діти збирались гуртом і йшли вітати усіх з народженням Христа. Колядували від хати до хати, не оминаючи жодної.

Головним сенсом колядування було і досі є несення благої вісті про народження Христа та побажання господарям дому статків, здоров’я, добробуту і гарного  врожаю.

Тож за українським традиціями і до апарату управління Укргідроенерго 8 січня завітали гості - настоятель Собору Вишгородської Богородиці Української Греко-Католицької Церкви, протоієрей Тарас Валах з хором. Колядували та бажали колективу найбільшої гідрогенеруючої компанії України процвітання, здоров’я та Божої ласки. 

«Коли люди колядують - це не просто гарні піснеспіви, не просто гарні мелодії, це також молитва, побажання щедрих дарів. Свято Різдва покликане наповнювати цю землю миром і спокоєм. В сьогоднішній день я щиро бажаю кожному з вас відчути те джерело любові і миру, яке випливає із Віфліємського вертепу. Хай Христос новорожденний, що прийшов спасти весь світ, дасть вам вік благословенний і прожити многа літ!» - протоієрей Тарас Валах.

Тож нехай зі співом української колядки над кожною родиною зійде Боже благословення!

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: