Все буде Україна!

Дружні стосунки – незмінна риса колективу Укргідроенерго

Дружні стосунки – незмінна риса колективу Укргідроенерго

09-06-2022
Міжнародний день друзів відзначається щорічно 9 червня. Це свято започаткували ще в 50-х роках. З часом його популяризувала індустрія вітальних листівок і соціальні мережі. Вітають один одного сьогодні і наші колеги. В Укргідроенерго дружба поколінь, родин – незмінна риса колективу. А про те, як дружба допомагає в житті, ми розкажемо на прикладі наших колег.

«Доброго ранку! Всім гарного настрою! Слава Україні!». З цим вітанням і широкою посмішкою на роботу приходить наша колега Світлана. В Укргідроенерго вона працює більше 15 років. А привела її сюди… дружба. Подруга працювала на Київській ГЕС і розрекламувала підприємство. Світлана працювала на ринку, коли почула про стабільну роботу, гідну зарплату і дружній колектив, в той же день закрила магазин та поїхала на підприємство.
«Перше, що мене вразило… всі вітались, посміхались, незнайомі люди запитували «як справи?». Тут надзвичайно дружній колектив. Було враження, що я не на роботу прийшла, а приїхала до давніх приятелів», - згадує Світлана.


Вона працює із задоволенням. Пробувала себе в різних професіях, розвивалась особисто, отримувала безцінний досвід. Жодного разу не відчувала заздрості від колег-друзів. Навпаки, на кожному етапі – підтримка, добрі слова та щире ставлення. Відповідала тим же.


Світлана любить експериментувати у стравах, рибалити, збирати гриби, випікати смаколики і пригощати колег. Позитивна, товариська, завжди готова прийти на допомогу молодим фахівцям, підбадьорити добрим слово засмучених та щиро радіти успіхам кожного.


«Бажаю всім виключно добра. Кому потрібна допомога – завжди допоможу», - каже Світлана.


Разом з колегами долали страх і біль, коли почалася війна. Буквально з перших днів допомагали переселенцям. Приносили одяг, взуття, продукти, господарчі речі... Розмовляли з людьми, слухали, що їм довелося пережити, підбадьорювали. Фактично, стали друзями, опорою для людей.


«А як інакше? Ми українці своїх в біді не кидаємо. З багатьма вимушеними гостями Вишгорода ми товаришуємо. Ставимося, як до рідних. Так само привітно, як свого часу мене прийняли на роботу. Адже у дружбі ми відкриваємо вміння довіряти, приходити на допомогу, проявляти турботу, підтримку, стриманість і вміння слухати. Це дуже важливо», - резюмує Світлана.


Найкращий друг — це людина, яка завжди готова прийти на допомогу та підтримати в скрутну хвилину. У кожної людини повинен бути свій найкращий друг.
Для колег Дністровської ГЕС такою людиною є слюсар електрик Володимир. Чоловік працює на підприємстві з 1982 року. За ці роки став душею колективу.
«На нього можна покластися. А це – найголовніше в дружбі. Веселий і добрий, він завжди в гарному настрої. Володимир своїми жартами завжди вміє підняти настрій колегам. У нього чудово виходить розповідати смішні історії та анекдоти», - розповідає працівниця Дністровської ГЕС Вікторія.


Не тільки під час розваг, але і у важкі хвилини чоловік вміє бути поряд, просто вислухати і підтримати. А його професійні поради є безцінними. Завжди допоможе колегам, ніколи не залишаючи в біді.


«Ми недооцінюємо значення справжньої дружби у нашому житті. Дружба – це одне з найважливіших почуттів людини. Для мене дружба – це взаємодопомога, спільні розваги, радість спілкування. Але найголовніше – це любов до ближнього. Я люблю свою роботу, люблю людей з якими працюю», - ділиться Володимир.


Цінуйте справжніх друзів. Адже це безцінно.


Пресслужба УГЕ 

Поділитися: