Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго вчилися протидіяти кіберзагрозам

Фахівці Укргідроенерго вчилися протидіяти кіберзагрозам

09-08-2018
9 серпня співробітники апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали тренінг щодо підвищення рівня знань про можливі види кіберзагроз мережі Інтернет.

Фахівці  департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки  компанії  розповіли присутнім  про те, як убезпечити себе від кібератак, захистити особисті дані та не потрапити на гачок до шахраїв. 

Роль інформаційних технологій у житті сучасного суспільства важко переоцінити. Вони  глибоко проникли в життя кожної людини, зробивши його більш комфортним. Втім, нові технології несуть й нові потенційні загрози. Мало не щодня кіберзлочинці  за допомогою шкідливого програмного забезпечення встановлюють контроль над чужими комп’ютерами, виводять з ладу  обладнання, паралізують роботу компаній.

У зв’язку із постійним збільшенням кількості хакерських атак на стратегічні об’єкти України та з метою гарантування національної безпеки,  в  ПрАТ «Укргідроенерго» систематично проводяться тренінги щодо протидії кіберзагрозам. 

Серед питань, піднятих на черговому тренінгу – захист від DDoS та фішингових атак, протидія булінгу та грумінгу, загрози, пов’язані з електронним листуванням. Окрім того, фахівці з кібербезпеки розповіли присутнім про те, як розпізнати шкідливе програмне забезпечення.

Особливу увагу було приділено питанням парольної політики зокрема, аналізу стійкості паролів та вимогам щодо покращення їх надійності.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

 

Поділитися: