Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у тренуваннях щодо виникнення надзвичайної ситуації на об’єктах Київської ГЕС

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у тренуваннях щодо виникнення надзвичайної ситуації на об’єктах Київської ГЕС

27-09-2018
Днями у Броварах відбулися тренування на тему «Дії органів управління та сил ЦЗ територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Київської області у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспоруді Київської ГЕС».

У навчаннях, які пройшли під керівництвом першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Андрія Анісімова,  взяли участь голови населених пунктів Київщини, які у разі виникнення надзвичайної ситуації знаходяться в зоні ризику підтоплення.

Перед початком тренувань фахівець з питань цивільного захисту філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Віталій Мовчан розповів учасникам про історію станції, її діяльність, заходи безпеки та про комплекс заходів, які унеможливлюють виникнення надзвичайних ситуацій на гідроспорудах.

У ході тренувань учасники відпрацьовували питання, пов’язані з введенням режиму надзвичайної ситуації та розробкою заходів відповідно до плану реагування, оповіщення населення про надзвичайну ситуацію, відточували майстерність щодо організації роботи органів з питань евакуації.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: