Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго обговорили актуальні питання подолання кіберзагроз

Фахівці Укргідроенерго обговорили актуальні питання подолання кіберзагроз

12-02-2021
Співробітники департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго взяли участь у заході «Автоматизація безпеки – корпоративні рішення від загроз 2021 року».

У заході взяли участь лідери захисту українського кіберпростору, представники приватного сектору та громадянського суспільства, а також  міжнародні експерти.

Учасники вебінару обговорили проблемні питання ефективної побудови та впровадження систем захисту кіберпростору, розглянули актуальні загрози, а також обговорили інноваційні технології щодо автоматизації заходів безпеки з метою адаптації під нові загрози і зменшення навантаження на персонал під час захисту локальних мереж.

Під час заходу було анонсовано нові програмні продукти для побудови центру кіберзахисту (SOC), а також розглянуто нові технології побудови центру кіберзахисту та алгоритми дій при реагуванні на атаки. 

Отриманий досвід та нові знання будуть використані фахівцями відділу захисту інформації департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки  Укргідроенерго для побудови сучасного центру кіберзахисту та  інформаційної безпеки компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:  

Гідроенергетики взяли участь у дискусійній панелі "Інформаційні технології та кібербезпека в галузі ПЕК" 

Богдан Карбань: В Укргідроенерго постійно аналізують поточну ситуацію та впроваджують новітні технології задля кібербезпеки 

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у форумі з кібербезпеки

 

Поділитися: