Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у форумі з кібербезпеки

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у форумі з кібербезпеки

18-10-2019
Співробітники департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго взяли участь у Другому міжнародному форумі «Кібербезпека –захисти свій бізнес», який пройшов в Торгово-промисловій палаті України.

В роботі форуму взяли участь лідери захисту українського кіберпростору, представники приватного сектору та громадянського суспільства, міжнародні експерти, а також представники органів державної влади.

Учасники обговорили проблемні питання ефективної інфраструктури безпеки, впровадження стратегії кібербезпеки через державні закупівлі, формування сучасних засад кібербезпеки в умовах цифрової економіки. Окрім того, на заході йшлося про необхідність більш ефективної взаємодії бізнесу та влади щодо створення Національної екосистеми кібербезпеки, як однієї з необхідних передумов  цифрового перетворення держави, а також успішного її розвитку.

Особливий акцент – на  питаннях оновлення законодавчої бази України в сфері захисту інформації, зокрема, щодо об’єктів критичної інфраструктури.

Отриманий досвід та нові знання будуть використані фахівцями відділу захисту інформації департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки Укргідроенерго в побудові сучасної системи інформаційної безпеки та кіберзахисту компанії.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: