Все буде Україна!

На Київській ГАЕС провели протипожежні навчання

На Київській ГАЕС провели протипожежні навчання

18-10-2019
16 жовтня на Київській ГАЕС відбулося протиаварійне об’єктове тренування. Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій разом з керівництвом філії та особовим складом добровільно-пожежної дружини станції вдосконалювали практичні навички з ліквідації загорання кабелів в першої секції кабельного напівповерху ГАЕС та ушкодження електродвигуна приводу електрозасувки пожежогасіння.

Під час  тренувань було перевірено готовність до  ведення рятувальних та інших невідкладних робіт в зоні надзвичайної ситуації, зокрема: здатність персоналу ліквідувати пожежу в кабельному напівповерсі,  дотримання порядку і правил взаємодії персоналу станції з підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій і медичним персоналом, відпрацювання у персоналу навичок до самостійного, швидкого і безпомилкового орієнтування в ситуації при виникненні загрози пожежі.

Варто зазначити, що Укргідроенерго систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій України.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: