Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго долучились до експертного обговорення безпеки праці в енергетиці

Фахівці Укргідроенерго долучились до експертного обговорення безпеки праці в енергетиці

29-11-2023
фахівці компанії на форумі «Безпека та охорона праці в енергетиці 2023»
28 листопада у Києві відбувся форум «Безпека та охорона праці в енергетиці 2023», який зібрав провідних експертів енергетичної галузі.

Захід став ефективною платформою для спільного обміну досвідом між професіоналами та фахівцями, які працюють в енергетиці, в тому числі був корисним й для співробітників служб охорони праці Укргідроенерго усіх філій Товариства й апарату управління.

Учасники форуму розглянули широкий спектр питань, зокрема: сучасні виклики та тенденції в галузі безпеки та охорони праці в енергетиці, законодавчі аспекти безпеки праці, в тому числі вимоги та обов’язки підприємств. Фахівці обговорювали профілактику нещасних випадків та захист здоров’я  працівників, а також підготовку та навчання персоналу з питань безпеки праці в енергетиці.

Окрему увагу було приділено впровадженню інноваційних технологій та методів для забезпечення безпеки робочого процесу.

«В Укргідроенерго функціонує система управління охороною праці. Вона спрямована на створення безпечних та нешкідливих умов праці на робочому місці, а також належних умов для формування у співробітників свідомого ставлення до особистої безпеки та безпеки оточуючих. Наші служби на філіях створені для організації і виконання правових, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних, соціально-економічних й лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам, професійних захворювань та аварій у процесі трудової діяльності. - розповідає керівниця служби охорони праці Тетяна Арістова. – Відтак участь у подібних заходах, на яких ми можемо поглибити свої знання, надзвичайно важливі для покращення роботи вже налагодженої системи та впровадження нових рішень і методів забезпечення безпеки робочого процесу».

За словами організаторів захід продемонстрував важливість безперервного діалогу між експертами та стимулював розвиток інновацій у критично важливій сфері.

Пресслужба Укргідроенерго

 

 

 

Поділитися: