Все буде Україна!

Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота здійснив робочу поїздку до Португалії

Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота здійснив робочу поїздку до Португалії

22-11-2016
Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота здійснив робочу поїздку до Португалії

Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота на початку жовтня здійснив робочий візит до Португалії.

Метою даної робочої поїздки було відвідування об’єктів в рамках презентації технологій гідроаккомулюючих станцій  АНДРІТЦ ГІДРО 2016.

АНДРІТЦ ГІДРО є світовим постачальником електромеханічних систем і послуг для гідроелектростанцій і одним з лідерів на світовому ринку обладнання для виробництва гідравлічної енергії. АНДРІТЦ ГІДРО зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, має більш ніж 50 офісів в більш ніж 25 країнах по всьому світу.

Під час даної поїздки Ігор Сирота відвідав вже працюючу ГАЕС Байшо Сабор. Також ознайомився з ходом будівництва ГАЕС Фоз Туа, де мав змогу обговорити та перейняти досвід колег щодо вирішення соціальних питань під час будівництва станцій у заподівних зонах. Що в майбутньому стане у нагоді для ПАТ «Укргідроенерго» під час реалізації проекту будівництва Канівської ГАЕС. Наступного дня генеральний директор відвідав ГАЕС Венда Нова, яка, наразі, вводиться в експлуатацію.

У місті Ліссабон керівник ПАТ «Укргідроенерго» мав зустріч з представниками Компанії EDP (Energias de Portugal), яка займається виробництвом, розподілом мережами і збутом електроенергії. Під час зустрічі з колегами мав змогу обмінятись досвідом щодо будівництва та експлуатації ГАЕС.

Також під час відрядження Ігор Сирота взяв участь у конференції з питань ГАЕС, де виступав з доповіддю «Будівництво та експлуатація ГАЕС в Україні, Перспективні проекти галузі, Співпраця з міжнародними фінансовими організаціями в сфері будівництва та реконструкції гідроенергетичних об’єктів в Україні». Також під час конференції презентував програму «Розвиток Гідроенергетики України 2026».

Поділитися: