Все буде Україна!

Генеральний директор разом з головою Наглядової ради Укргідроенерго проінспектували роботу ДніпроГЕС

Генеральний директор разом з головою Наглядової ради Укргідроенерго проінспектували роботу ДніпроГЕС

22-09-2020
22 вересня генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота разом з головою Наглядової ради Валентином Гвоздієм побували з робочим візитом на філії «Дніпровська ГЕС». Під час відвідин було оглянуто роботу станцій ДніпроГЕС-1 та ДніпроГЕС-2, а також відбулась виїзна робоча нарада.

Під час наради розглянуто стан виконання інвестиційної програми філією за дев’ять місяців поточного року, а також обговорено стан виконання контрактів, які фінансуються за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Під час наради Ігор Сирота наголосив на важливості дотримання передбачених контрактами термінів реконструкції гідроагрегатів Дніпровської ГЕС та неухильному виконанні підрядними організаціями своїх зобов’язань.

Серед питань порядку денного – стан виконання плану виробничих послуг та підготовка до осінньо-зимового періоду.

Окрема увага – питанню масштабної реконструкції мостового переходу через греблю ДніпроГЕС після відновлювального ремонту. Адже аварійний  технічний стан споруди потребує модернізації.

«У наступному році ми повинні визначитись з концепцією майбутнього мостового переходу, розробити проєкт та пройти його експертизу. У 2022 році розпочати реконструкцію, аби мешканці Запоріжжя отримали якісну споруду та могли безперешкодно та безпечно діставатися з одного боку міста до іншого», - наголосив Ігор Сирота.

Під час наради голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій презентував результати роботи очолюваного ним органу, наголосивши на тому, що одним з пріоритетів Наглядової ради компанії є розробка комплаєнс-політики.

«У контексті бізнесу комплаєнс означає законність дій компанії в цілому і кожного її співробітника: від топ-менеджменту до всіх філій і підрозділів. Завдяки комплаєнс-політиці ми зможемо управляти як репутаційними, так і фінансовими та операційними ризиками. На сьогодні це – нагальна необхідність», - акцентував Валентин Гвоздій.  

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: