Все буде Україна!

Гідроенергетики беруть участь у волейбольному турнірі

Гідроенергетики беруть участь у волейбольному турнірі

28-01-2020
Підходить до завершення групова стадія турніру «Київська Зальна Ліга 2019-2020». Наразі залишись дві гри до стадії плей-оф. У восьмому турі жіноча волейбольна команда «Укргідроенерго» приймала лідерів групи – студенток Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Команда КНУ була переможцем усіх своїх попередніх ігор в турнірі. Але дівчат з Укргідроенерго це не лише не злякало, але й заохотило. Вболівальники кожної з команд на трибунах активно підтримували спортсменок. Було зіграно три цікаві, напружені партії, але в кінці кожної з них волейболістки з Укргідроенерго виявлялися спритнішими за достойного суперника. Результат: «Укргідроенерго» (м. Вишгород) - «КНУ ім. Тараса Шевченка» (м. Київ) – 3:0 (25:17, 25:17, 28:26). Перемога наша! Після неї команда Укргідроенерго впевнено закріплюється в середині турнірної таблиці.

Наступної неділі 02.02.2020 о 12.30 запрошуємо підтримати наших волейболісток: в спортивному залі школи № 2 міста Вишгород відбудеться матч в рамках Київської Зальної Ліги за участю двох найсильніших команд Вишгородського району: «Аптаун» та «Укргідроенерго». Приходьте вболівати!

Варто, зазначити, що з метою гармонійного розвитку та зміцнення фізичного і духовного здоров’я працівників ПрАТ «Укргідроенерго» в компанії проводиться активна політика щодо спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої діяльності.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: