Все буде Україна!

Гідроенергетики долучилися до вшанування на честь Дня гідності та свободи

Гідроенергетики долучилися до вшанування на честь Дня гідності та свободи

21-11-2021
Фахівці Кременчуцької ГЕС, Дністровських ГЕС та ГАЕС вшанували подвиг українського народу, долучившись до міських заходів до Дня гідності та свободи.

У Новодністровську квіти шани лягли до меморіальної дошки землякам, учасниками АТО – Іллі Василашу та Сергію Корнецькому, за чиїми поглядами з гранітної плити новодністровці вивіряють своє сьогодення на справжність.

«Свічою пам’яті озветься в наших душах іще один День Гідності та Свободи, — із хвилюванням поділився відчуттями помічник директора Дністровської ГАЕС Володимир Жук, — а у наших хвилинах мовчання мимоволі оживуть ті, хто не побоявся відстоювати засади гідності і свободи нашої України, як виявилося, ціною власного життя».

Енергетики Кременчуцької ГЕС також вкотре продемонстрували тісний взаємозв'язок Укргідроенерго з міськими громадами та підтвердили соціально-відповідальну позицію компанії. До меморіалу «Героям Небесної сотні» гідроенергетики поклали живі квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв.

гесгесгесгесгесгес

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Як працюють ГЕС та ГАЕС в Україні?

За 9 місяців поточного року Укргідроенерго отримало понад 9 млрд грн прибутку, втім заборгованість перед компанією на ринку загрожує нестачею обігових коштів

Міжвідомча комісія узгодила режими роботи дніпровських та Дністровського водосховищ у листопаді

Поділитися: