Все буде Україна!

Гідроенергетики Кам’янська долучилися до Дня доброти

Гідроенергетики Кам’янська долучилися до Дня доброти

19-02-2020
18 лютого співробітники Середньодніпровської ГЕС відвідали дитяче громадське об’єднання «Сонячний світ», яке допомагає вимушено переселеним дітям з Донецької та Луганської областей та дитячим будинкам, що знаходяться на тимчасово окупованій території.

Під час зустрічі з дітьми-переселенцями фахівці філії розповіли що таке гідроенергетика, як виробляється електроенергія за допомогою води та про особливості своєї професії. Гідроенергетики запросили дітлахів відвідати Середньодніпровську ГЕС задля збільшення обізнаності про роботу станції.

«Дітям, які переїхали до інших регіонів важко адаптуватися. Приємно, що існують такі організації, які опікуються долею таких діток та всіляко їм допомагають, зокрема надають можливість безкоштовно відвідувати різні гуртки й секції та забезпечують найнеобхіднішим. У свою чергу наша станція при будь-якій можливості буде надавати всіляку допомогу. Дуже хочеться, щоб діти, які залишили свої домівки, мали затишні куточки, наповнені довірою та розумінням. Але все ж таки побажаю якнайшвидшого припинення військових дій та повернення у свої власні оселі», - зазначила Вікторія Бурхович, провідний фахівець з комерційної діяльності Середньодніпровської ГЕС.

Гідроенергетики подякували за теплу та сердешну зустріч, а на згадку про свій візит вручили дітям пам’ятні сувеніри від Укргідроенерго.

Подібні заходи в Товаристві проводяться постійно в рамках Стратегії корпоративної соціальної відповідальності.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: