Все буде Україна!

Гідроенергетики Канівської ГЕС вшанували пам’ять Великого Кобзаря

Гідроенергетики Канівської ГЕС вшанували пам’ять Великого Кобзаря

10-03-2022
Цього дня 161 рік тому відійшов у вічність видатний український поет, прозаїк, художник, мислитель, політичний і громадський діяч, духовний провідник українців - Тарас Шевченко. Його незламність духу й невпинна боротьба за свободу викликають захоплення у всьому світі.

У Каневі відбулися заходи з нагоди 161-ї річниці від дня смерті Великого Кобзаря в яких взяли участь гідроенергетики Канівської ГЕС. Присутні вшанували пам’ять славетного сина України покладанням квітів  на Чернечій горі.

«Шевченко живе посеред нас і буде жити вічно! Він став нашим символом у боротьбі за свободу та незалежність України, адже слово може бути  сильнішим за зброю. Його рядки : «Борітеся  — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава, І воля святая! » - дають сили  героям-захисникам у війні проти агресора. І зараз, як ніколи ми повинні виконувати його настанови, бо тільки разом, об’єднавшись,  даючи рішучу відсіч ворогу ми зробимо Україну вільною, а людей щасливими. Перемога за нами! Слава Україні! Слава захисникам України!», - зазначив заступник директора із будівництва Канівської ГАЕС В’ячеслав Синенко.

Нагадаємо, у день народження Тараса Шевченка гідроенергетики вшанували пам'ять про митця покладанням квітів на Чернечій горі.

уге

Пресслужба УГЕ

Поділитися: