Все буде Україна!

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

10-03-2021
На Кременчуцькій ГЕС представники оперативної служби разом з керівниками структурних підрозділів та аварійно-рятувальних формувань в рамках спеціальних об'єктових тренувань з питань цивільного захисту відточували навички безаварійного пропуску весняного водопілля-2021.

Основною метою тренувань стало відпрацювання умінь та навичок персоналу щодо дій у надзвичайних ситуаціях, а також досягнення злагодженості в роботі керівного складу і формувань цивільного захисту.

Спецтренування пройшли у три етапи. Під час першого на головному щиті управління станції учасникам тренувань оголосили ввідні, пов'язані з пропуском водопілля. Тут також було проведено екстрений збір аварійно-технічної бригади.

Другий етап тренувань ознаменувався відпрацюванням дій персоналу, пов'язаних з імітацією підняття щитів водозливної греблі та пропуском води. Під час третього етапу відпрацьовувались дії особового складу формувань цивільного захисту на запасному пункті управління гідроелектростанції - захисній споруді ЦЗ ГЕС №40702.

За проведенням спеціальних об'єктових тренувань на Кременчуцькій ГЕС спостерігали представники відділу з питань НС та ЦЗН Світловодської міськради. За результатами навчань було відзначено злагодженість дій особового складу формувань цивільного захисту станції під час проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в зоні умовної надзвичайної ситуації. До спецтренувань, які проведено з дотриманням усіх санітарних вимог, було залучено 35 гідроенергетиків.

Ватро зауважити, що компанія Укргідроенерго систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, яка спрямована на безпеку та захист населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС 

Читайте також:

На ДніпроГЕС відбулися антитерористичні навчання підрозділів СБУ 

На Кременчуцькій ГЕС відбулися антитерористичні навчання 

На Дністровській ГАЕС проведено протипожежні тренування

 

Фотогалерея

Поділитися: