Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували пам'ять Кобзаря

Гідроенергетики вшанували пам'ять Кобзаря

09-03-2021
У День народження великого поета, генія українського народу – Тараса Шевченка, співробітники Канівської ГЕС на чолі з директором підприємства Василем Гринем долучилися до заходів з вшанування його пам’яті.

Відтак, у 207-му річницю від дня народження Кобзаря, який зробив неоціненний вклад у духовну скарбницю людства, на Тарасовій горі відбулося традиційне покладання квітів до пам'ятника Т. Г. Шевченку та молебень.

«Вшанування пам’яті геніальної постаті, якою є Тарас Шевченко, спонукає нас до глибокого осмислення духовних цінностей, утверджуваних не тільки його творами, а й самим життям поета. Його слова долинають зараз до нас крізь віки, дивуючи сучасністю й актуальністю звучання. Нехай вічно живе серед нас Кобзареве слово, надихаючи на нові звершення та добрі вчинки», - зазначив під час урочистостей директор філії «Канівська ГЕС» Василь Гринь.

В урочистостях з нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка взяли участь й гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС. В рамках загальноміських заходів співробітники станції поклали квіти до пам’ятника великому Кобзареві.

«Мабуть саме вірші Шевченка об’єднують всіх нас, незалежно від поглядів та переконань. Адже його творчість та життєва позиція, його могутня сила таланту сповнені самовідданою любов’ю до своєї Батьківщини, до свого народу», - зазначила фахівець з комерційної діяльності Середньодніпровської ГЕС Вікторія Бурхович.

Варто зазначити, що співробітники Укргідроенерго регулярно беруть участь у соціально важливих заходах у рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: