Все буде Україна!

Ігор Сирота: ”Безпека гідроспоруд — беззаперечний пріоритет Укргідроенерго ”

Ігор Сирота: ”Безпека гідроспоруд — беззаперечний пріоритет Укргідроенерго ”

18-06-2022
17 червня генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота з робочим візитом побував на Канівській ГЕС. Під час відвідин очільник компанії проінспектував роботу станції, а також поспілкувався з її колективом.

Ігор Сирота взяв участь у розширеній нараді з менеджментом компанії, керівництвом Канівської ГЕС та представниками підрядних організацій, які виконують роботи на станції. У ході наради розглянуто стан виконання підприємством Інвестиційної програми, а також обговорено актуальні питання, що виникають під час реконструкції, капітальних й поточних ремонтів обладнання, зокрема, дотримання графіків виконання робіт.

«Попри те, що війна вносить корективи у роботу компанії, ми повинні працювати більш динамічно. Серед пріоритетів, як і раніше — безпека гідроспоруд, їх надійна та безаварійна експлуатація. Ми продовжуємо взятий раніше курс на тотальне переоснащення наших станцій, тож маємо виконувати роботи згідно з затвердженими графіками та у відповідності до стратегічних планів”, - зазначив Ігор Сирота.

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте також: 

Канівська ГЕС: забезпечуючи щоденною кропіткою працею ефективну роботу компанії 

Канівська ГЕС продовжує реконструкцію обладнання 

Канівська ГЕС – історична перлина Черкащини

Поділитися: