Все буде Україна!

Ігор Сирота провів переговори з регіональним директором турецької компанії "Dogus Construction" Сейханом Їлмазом

Ігор Сирота провів переговори з регіональним директором турецької компанії "Dogus Construction" Сейханом Їлмазом

30-10-2017
26 жовтня в "Укргідроенерго" відбулось обговорення можливостей потенційної співпраці з представниками турецької компанії "Dogus Construction".

З української сторони участь у зустрічі взяли Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота, заступники генерального директора Володимир РуденкоВасиль Шкураков, Олександр Круш та директор департаменту інвестиційної експертизи та підтримки Олег Ососков. Турецьку компанію на переговорах представляв директор з регіонального розвитку Сейхан Їлмаз.

Зустріч була запланована на початку жовтня в рамках двостороннього та регіонального стратегічного співробітництва України та Туреччини, під час офіційного візиту до України президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана. Нагадаємо, що президент Туреччини відвідував Київ для участі в VI засіданні Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною.

Компанія "Dogus Construction" має великий досвід роботи з українськими підприємствами. Під час презентації результатів діяльності обох компаній, поточних проектів та планів щодо подальшого діалогу між представниками "Укргідроенерго" та "Dogus Construction", сторони не лише обмінялись інформацією про успішні здобутки, але окреслили перспективи йомовірного співробітництва. 

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: