Все буде Україна!

Ігор Сирота: «У пріоритеті – відновлення і підготовка до проходження весняного водопілля»

Ігор Сирота: «У пріоритеті – відновлення і підготовка до проходження весняного водопілля»

01-03-2024
Uhe
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота з робочим візитом відвідав Дністровську ГЕС та Дністровську ГАЕС.

В ході зустрічей з керівництвом станцій було обговорено ряд важливих питань. Зокрема, щодо підготовки до проходження  весняного водопілля. Директори філій зазначили, що станом на сьогодні ситуація з притоком на Дністрі є цілком задовільною з можливістю подальшого маневрування.

Все обладнання та гідротехнічні споруди перебувають у працездатному стані.

Генеральний директор також оглянув обладнання, яке перебувало у реконструкції відповідно до Інвестиційної програми минулого року та обговорив можливості виконання робіт на перспективу.

«Ми маємо багато напрацювань та проєктних рішень щодо відновлення наших станцій, – підкреслив Ігор Сирота, – зокрема повинні ще більше активізуватися і виконувати кожен на своєму місці, але на партнерських засадах, усе можливе, аби забезпечити вкрай необхідні заходи щодо захисту наших гідроспоруд та заплановане завершення будівництва важливого для енергосистеми України об’єкта».

Підсумовуючи зустріч,  Ігор Сирота,  наголосив усім учасникам будівництва на культурі виробництва, сплаті податків за місцем виконання робіт та неухильному дотриманні техніки безпеки, зокрема під час повітряної тривоги.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
Uhe
Uhe
Uhe

Поділитися: