Все буде Україна!

Із повагою та вдячністю до ветеранів-гідроенергетиків

Із повагою та вдячністю до ветеранів-гідроенергетиків

04-10-2022
До Міжнародного дня людей похилого віку, профспілковий комітет Середньодніпровської ГЕС разом з працівниками філії завітали в гості з подарунковими наборами та теплими побажаннями до колишніх працівників станції.

Варто зазначити, що ветерани Укргідроенерго отримують постійну грошову допомогу від профспілкового комітету компанії, яка виплачується раз на квартал та до свят. Такі традиції – гарний приклад поваги і вдячності за роботу, досвід і знання, які вони передали наступним поколінням працівників станцій.

Загалом відвідали 22 ветеранів-гідроенергетиків. Зустрічі пройшли в теплій родинній атмосфері.

«Був радий побачити дівчат та згадати пам'ятні моменти свого життя. Дякую за підтримку», - зазначив під час прийому гостей колишній працівник ЕТЦ Андріан Гаврилович Повар, якому у цьому році виповнилось 92 роки.

«Мені дуже  приємно побачити, підбадьорити та підтримати наших колишніх працівників поважного віку. Деякі з них навчали мене коли я тільки прийшла працювати  на станцію», - розповідає працівниця станції Людмила Ратієва.

«Саме ці люди  заклали основу кращих трудових традицій  на станції. Радію  тому, що наша допомога в такий складний для всіх нас час  виражається не лише на словах», -  підкреслює електромонтер Наталія Бандровська.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: