Все буде Україна!

Канадські фахівці презентували інноваційні інженерні рішення для українських гідроенергетичних проектів

Канадські фахівці презентували інноваційні інженерні рішення для українських гідроенергетичних проектів

20-09-2018
19 вересня інженерно-технічний персонал станцій ПрАТ «Укргідроенерго» зустрівся з представниками канадської компанії THORDON, яка є лідером з виробництва систем підшипників та ущільнювачів для гідрообладнання.

Під час зустрічі канадські виробники презентували українським гідроенергетикам новітні технічні рішення в царині систем підшипників та систем ущільнення валу.

«Наш центральний офіс знаходиться у Канаді. Ми маємо виробництво у Канаді та Польщі. Постачаємо продукцію по всьому світу. Завдяки інноваційним розробкам THORDON для ущільнень валу гідротурбін, нам вдалося зменшити протіки та збільшити термін експлуатації обладнання. Якщо раніше ущільнення потрібно було міняти кожні п’ять років, то ущільнення, виготовлені з нашого матеріалу служать 20 років», - зауважив керівник департаменту альтернативних видів енергетики THORDON Грег Огер.

Зображення

Під час зустрічі фахівці гідроелектростанцій Укргідроенерго мали можливість поставити питання щодо технічних характеристик та експлуатаційних умов для продукції компанії.

Довідка:

Компанія THORDON має 35-річний досвід виробництва направляючих опорних підшипників валу турбін з водяним змащуванням та самозмащувальних підшипників поворотних затворів для гідроенергетики. Продукція канадського виробника використовуються у проектах реконструкції та будівництва нових турбін. Окрім підшипників THORDON також розробляє та постачає секційні ущільнювачі валу для об’єктів гідроенергетики.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: