Все буде Україна!

Канівська ГЕС працює в штатному режимі

Канівська ГЕС працює в штатному режимі

24-03-2022
Персонал Канівської ГЕС оперативно адаптувався до вимог воєнного часу, всі працівники знаходяться на робочих місцях і станція працює в штатному режимі згідно з диспетчерським графіком та виконує всі взяті на себе зобов’язання з регулювання частоти та потужності енергосистеми.

З початку війни  на станції продовжуються роботи з реконструкції обладнання. Також триває перевірка споруд й обладнання до пропуску весняної повені.

В свою чергу,  енергетики долучилися до збору коштів на підтримку Збройних Сил України та  активно допомагають підрозділам тероборони у будівництві укріплень по місту, зварюють протитанкові їжаки, шиють розпізнавальні жовто-блакитні пов’язки  та постачають харчі й одяг, забезпечують всім необхідним біженців, що знайшли притулок у Каневі.

Генеральний директор Укргідроенерго надав фінансову допомогу для забезпечення паливом, амуніцією та харчуванням бійців тероборони; нагальних потреб місцевого підрозділу ДСНС  та поліції в місті Каневі; Канівської, Бобрицької та Ліплявської громад.

Крім цього  для недопущення проникнення диверсантів на територію ГЕС, забезпечено посилений захист і станція працює під пильною охороною.

«Я хочу подякувати всьому колективу станції за злагоджену та професійну роботу, за стресостійкість та розуміння ситуації. І запевняю, що ми працюємо і будемо працювати та виконувати свої зобов’язання! Слава Україні! Слава Захисникам України!», - зазначив директор Канівської ГЕС Василь Гринь.

Слідкуйте за оперативною інформацією в телеграм каналі Укргідроенерго.

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте також:

Ігор Сирота: «За місяць війни гідроенергетики стали згуртованішими, продемонструвавши єдність у прагненні перемоги»

Новини Укргідроенерго станом на 12:00 24 березня 2022 року

Поділитися: