Все буде Україна!

Каскад ГЕС на Дністрі відвідали австралійські водники

Каскад ГЕС на Дністрі відвідали австралійські водники

01-10-2019
Дністровську ГАЕС відвідали головний виконавчий директор органу річкового басейну Гоулбурн Брокен (суббасейн р. Муррай Дарлінг, Австралія) Крістофер Пол Норман та менеджер програми охорони здоров’я річок та заболочених ділянок Марк Леслі Тернер у супроводі регіонального координатора Глобального екологічного фонду Тамари Кутонової.

Ознайомчий візит відбувся у рамках проекту «Сприяння транскордонному співробітництву та комплексному управлінню водними ресурсами в басейні річки Дністер» за підтримки Глобального екологічного фонду, Програми розвитку ООН, ОБСЄ та Європейської економічної комісії ООН.

Сторони обмінялися інформацією про особливості природоохоронних проектів в Україні та Австралії, а також досвідом водокористування в обох країнах.

Під час екскурсії австралійські фахівці побували на головному щиті управління, а також у машинній залі станції, де мали нагоду ознайомитись з будівельно-монтажними роботами на гідроагрегаті №4.

Окрім того, австралійські фахівці побували з екскурсією на Дністровській ГЕС, де оглянули машинну залу та головний щит управління.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: