Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС – учасниця жіночого фестивалю «Щаслива Я»

Кременчуцька ГЕС – учасниця жіночого фестивалю «Щаслива Я»

01-06-2021
Гідроенергетики Світловодська одні з найперших відгукнулись на пропозицію організаторів жіночого фестивалю щодо підтримки та участі у його проведенні. Захід було організовано з метою створення у майбутньому в місті Координаційного кризового центру щодо захисту жінок від домашнього насильства.

В рамках фестивалю, який організовано громадською організацією «Асоціація «Повноцінне життя», торкнулися проблеми домашнього насильства. Учасники аргументували необхідність створення центру, де жінки зможуть отримувати психологічну підтримку, юридичну консультацію, набувати інформацію щодо захисту своїх прав та можливостей їх реалізації у законний спосіб.

Захід пройшов у форматі презентацій та майстер-класів від підприємств та фахівців з різних творчих напрямків. Своїм секретом щастя поділилась представниця команди славетних гідроенергетиків Кременчуцької ГЕС, інженерка гідротехнічного цеху з багаторічним досвідом – Тетяна Кулик. Через призму закоханості у свою професію Тетяна Георгіївна розповіла про одну з найбільших гідрогенеруючих компаній України – Укргідроенерго.

«Наша компанія є гарантом стійкої роботи енергетичної системи країни. А це, серед усього іншого, і піклування про тепло, світло і комфорт у кожній домівці українців. Станції Укргідроенерго, в переважній більшості, є містоутворюючими підприємствами. Тому розвитку місцевих громад керівництво компанії приділяє особливу увагу, а піклування про людей – пріоритетне завдання Товариства. Я щаслива в професії, щаслива в родині, щаслива на Кременчуцькій ГЕС. Моя мрія здійснилась: я працюю біля води і на станції», - зауважила Тетяна Кулик.

Головна мета жіночого фестивалю «Щаслива Я» досягнута – жінки об'єднались заради допомоги у складних життєвих ситуаціях. Гарний настрій учасникам та гостям масштабного дійства створювали прекрасні виступи дитячих та дорослих творчих колективів міста Світловодськ.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також:

Соціальна відповідальність: Укргідроенерго продовжує діалог із громадами

Укргідроенерго: зберігаємо та розвиваємо народні традиції

Поділитися: